## B.C. BUSINESS SUMMIT 2024 B.C.'s Next Chapter: Bold Ideas for a Brighter Future

## DETAILS

DETAILS	
DATE	June 10, 2024
TIME	7:00 am AGM
	7:30 am Breakfast
	8:00 am – 2:00 pm Programme
LOCATION	Fairmont Hotel Vancouver, 900 West Georgia Street, Vancouver
7:00 am	BCBC 58th Annual General Meeting
30 minutes	Fairmont Boardroom
7:30 am	Registration and networking breakfast
8:00 am	Opening Remarks & Welcome
10 minutes	Laura Jones, President and CEO, Business Council of British Columbia
	Deborah Baker, Squamish Representative
8:10 am	Presentation 1: B.C's Place Amongst Peers
10 minutes	David Williams, Vice President of Policy, Business Council of B.C.
8:20 am	Keynote Address: Glen Clark, 31 <sup>st</sup> Premier of B.C. and past President and COO, Pattiso
45 minutes	Group, with <b>Moderator: Jock Finlayson</b>
9:05 am	Presentation 2: What's Keeping British Columbian's Up at Night? with Q&A and
35 minutes	polling
	Greg Lyle, President, Innovative Research Group
	Shachi Kurl, President, Angus Reid Institute
	Moderator: Fiona Famulak, President and CEO, BC Chamber of Commerce
9:40 am	Networking Break
20 minutes	
10:00 am	Panel Discussion 1: Turning Healthcare Challenges into Opportunities
45 minutes	
	Opening Address and Moderator: Sue Paish, CEO, Digital
	<ul> <li>Panelists:</li> </ul>
	<ul> <li>Leanne Hachey – Executive Director, Stakeholder Relations and Inter-</li> </ul>
	governmental Initiatives, Province of Nova Scotia
	<ul> <li>Dr. Victoria Lee, President and CEO, Fraser Health Authority</li> </ul>
	<ul> <li>Ohad Arazi, President and CEO, Clarius Mobile Health</li> </ul>
10:45 am	Panel Discussion 2: From Canada to Community; The Importance of Energy to our
45 minutes	Future
	Opening Address and Moderator: Stewart Muir, CEO, Resource Works
	• Opening Address and Moderator. Stewart Mult, CLO, Resource WORKs

	<ul> <li>Jack Mintz, President's Fellow - SPP, University of Public Policy</li> </ul>
	<ul> <li>Shannon Young, Vice President, Sustainability &amp; External Affairs,</li> </ul>
	Petronas Canada
	<ul> <li>Karen Ogen, CEO, First Nations LNG Alliance</li> </ul>
11:30 am	Cross-Sectoral Speed Round on Accelerating Prosperity
45 minutes	• Moderator: Ken Peacock, Chief Economist, Business Council of B.C.
	Panelists:
	<ul> <li>Gavin Dew, Chief Strategic Advisor, Abbotsford Tech District</li> </ul>
	• Steven Hofer, President and Chief Executive Officer, Western Forest
	Products
	<ul> <li>Simon Pimstone, Xyon, BioTech</li> </ul>
	Ken will begin with a short remarks, identifying the three sectors (investment- generated)
	<ul> <li>Speed dating (top challenges, top opportunities)</li> </ul>
	<ul> <li>If you could wave your magic wand and make every single political party have a solution, what would that be</li> </ul>
	- What do you want the ministers to do?
	-
12:15 pm	Networking Lunch
1:15 pm	Welcome back
1:20 pm	Keynote Address #2: Christy Clark, 35 <sup>th</sup> Premier of British Columbia and Senior Advisor,
45 minutes	Bennett Jones with Moderator Lisa Sparrow
2:05 pm	Thank you and Closing Remarks
	• Laura Jones, CEO, President and CEO, Business Council of British Columbia
2:15 pm	Reception